תוכנית וינלייף של וינגייט

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/05/2006 | 00:36 | מאת: טל

האם מישהו עשה או מכיר מישהו שעשה? אני שוקלת אותה ברצינות והיא דורשת הקרבה רבה מבחינת זמן וכסף (הרבה יותר זול להזמין מדריך כושר פרטי הבייתה), אך עדיין יש בתוכנית משהו שמושך אותי להצטרף. אשמח מאוד לשמוע ממישהו שמכיר.. תודה רבה, טל

07/05/2006 | 01:18 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

זוהי תוכנית נהדרת וכמוה גם התוכנית של יאיר קרני בשם דרך הכושר עליה תוכלי לקרא בלינק הבא: http://www.derech-hacosher.co.il/

13/11/2007 | 08:20 | מאת: אילה

שלום האם יש סניף באיזור פ"ת? לצורך קבלת הדרכה לגבי כושר וכו' כפי שמפורסמ בתקשורת תודה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח