שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/05/2006 | 20:05 | מאת: רינת

שלום לך, אני בדיאטת חלבונים לפי ההנחיות וכבר כמה ימים אני כל היום בשרותים ולא יכולה לצאת מהבית מרגישה תשישות ועייפות וכמעט כל היום אני ישנה. מרגישה חולשה מאוד גדולה בגוף ו אם אני לא ישנה אז נמצאת בשרותים ומשלשלת. למה זה קורה ומה ניתן לעשות על מנת להרגיש יותר טוב.? מודה לך מאוד על תשובה מהירה. שבוע טוב רינת.

07/05/2006 | 01:23 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

רינת היקרה, קרוב לודאי שהתיבשת ומכאן החולשה. עליך לפנות לקבלת יעוץ רפואי ע"י רופא קופ"ח וכן להתייעץ טלפונית עם הרופא המנתח כדי שיהיה בתמונה. הסיבות האפשריות לשלשול: הרעלת מזון, זיהום ויראלי או חיידקי, צריכה רבה של מוצרי חלב. שלשול ממושך עשוי לשנות את רמות האלקטרוליטים ואינו מצב תקין במיוחד לפני ניתוח. אנא פני בהקדם ליעוץ ובדיקה.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח