הרצאת החודש בנושא הטיפול הניתוחי בהשמנת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/05/2006 | 14:51 | מאת: הנהלת מלב"י

ההרצאה הקרובה, הניתנת כשירות לקהל הרחב ללא תשלום, תינתן ביום שלישי ה-23.5.06 במלב"י בקמפוס בית החולים "אסותא" בתל אביב, בשעה 17:00. הגעה להרצאה מחייבת רישום מוקדם באמצעות האתר. ניתן להקליק על הבאנר "הרצאת החודש" המופיע בעמוד הבית. תודה

07/05/2006 | 10:24 | מאת: דניאלה

האם מתקיימות הרצאות כאלה בדרום? אני גרה באזור ב"ש ואשמח לדעת תודה דניאלה

07/05/2006 | 18:52 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ההרצאה שלי מתקיימת אחת לחודש באסותא. אם את לא יכולה להגיע בתאריך זה הינך מוזמנת לקבוע פגישת התייעצות אישית בטל: 035228088. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח