ברוכים הבאים לפורום השמנת יתר באתר מלב"י

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

28/02/2006 | 17:42 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ברוכים הבאים לפורום! הפורום יעסוק במגוון הנושאים העומדים על הפרק בנושא השמנת יתר, ובעיקר בתחום הניתוחים השונים שהתפתחו במהלך השנים האחרונות כטיפול לבעית ההשמנה. שאלות בנושאי ניתוחים להשמנה יופנו לד"ר אסנת רזיאל, מומחית בכירורגיה כללית, כירורגיה לפרוסקופית (זעיר פולשנית) וכירורגיה בריאטרית (כירורגיה לטיפול בהשמנה). שאלות בנושאי דיאטה יופנו למירית קרקובסקי, דיאטנית קלינית, בעלת תואר שני בתזונה, מומחית לטיפול בהשמנת יתר וסכרת. שאלות בנושאים פסיכולוגיים וטיפולים התנהגותיים בהשמנה יופנו לפסיכולוגית מאיה פרנקל. בפורום יינתן מענה לפונים, בין היתר, בשאלות ובנושאים הבאים: 1. מהן דרגות ההשמנה ומהי השמנת יתר 2. מהי השמנת יתר חולנית 3. מהם הגורמים להשמנת יתר 4. מהן התרופות הנמצאות בשימוש כטיפול בהשמנת יתר 5. מהם הניתוחים המומלצים כטיפול בהשמנת יתר חולנית 6. מהם היתרונות של ניתוח לפרוסקופי כטיפול בהשמנת יתר חולנית 7. מי יכול לשקול ניתוח כטיפול בהשמנת יתר 8. מהן ההכנות לקראת ניתוח לטיפול בהשמנת יתר 9. כיצד מבוצע הניתוח הלפרוסקופי (זעיר פולשני) בהשמנת יתר 10. מה קורה אם לא ניתן לבצע את הניתוח באופן לפרוסקופי 11. למה יש לצפות ביום הניתוח 12. מהן התוצאות המצופות לאחר הניתוח 13. מהם הסיבוכים שיתכנו לאחר הניתוח 14. מהו המהלך התקין לאחר הניתוח 15. איזה ויטמינים ותוספי תזונה מומלצים לאחר הניתוח 16. איזה קבוצות תמיכה ישנן לפני ואחרי ניתוח 17. איך קובעים תור להתייעצות לפני ניתוח 18. איזה בדיקות נחוצות לפני ניתוח 19. באילו מקרים יש להתייעץ עם רופא לאחר ניתוח 20. מה מותר לאכול לאחר הניתוח אני מאחלת לכם שימוש נעים ויעיל בפורום ובאתר.

24/03/2006 | 16:41 | מאת: רונית

עברתי ניתוח קיור קיבה ע"י דר חרוזי היום אני 140 קילו רוצה לעבור בשנית זה אפשרי למי אלי לפנות נמעס לי מהשומן

04/04/2006 | 23:08 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ניתוח חוזר אפשרי. אנא קבעי פגישת התיעצות בטל: 8080* או 03-5228088. אנא בצעי צילום ושט קיבה עם באריום במסגרת קופ"ח והביאי איתך את הצילומים לבדיקה.

11/04/2008 | 05:24 | מאת: בת חיל

לדר' רזיאל המקסימה שלום אני מטופלת שלך בעבר בוולפסון שעברהsrvg +טבעת לפני 10 שנים. דיברת איתי בטלפון לא מזמן ואמרת לי שהפתרון הטוב הוא שרוול,אני שוקלת כעת 91.2 ק"ג ובbmi של40 בקופת חולים מאוחדת אושר לי מעקף קיבה + שרוול בבי"ח ציבורי בלבד.(בתל השומר)אני לאחר 6 ניתוחי עמוד שידרה עם אנמיה חריפה כרונית אלרגיה לתרופות רבות,מקבלת טיפול תרופתי אופייטי לכאבים בגב .זקוקה ליעוץ של תרופות נגד כאב לאחר ניתוח כי הרבה דברים כבר לא מרגיעים את הכאב .בגלל שימוש רחב בתרופות אופייטיות לכאב ,וחייבת להוריד משקל בדחיפות,אני זקוקה להמלצתך על מנתח בכיר או ראש מחלקה בתל השומר העוסק בתחום ומוכר לך כמומחה בתחום הניתוחי,המצב מאוד מורכב אצלי,אשמח אם תשוחחי עימי שוב או תכתבי לי בדחיפות בתודה גדולה

11/04/2008 | 05:33 | מאת: בת חיל

לדר' רזיאל בהמשך להודעתי ממקודם ולבקשתי הטלפון שלי 0526652427 אשמח אם תכתבי את מס הטלפון שלכם ע"מ שאוכל לשוחח איתך,זה דחוף מאוד,ברמת חירום אין לי דרך אחרת לתאר את המצב,או שאפשר יהיה לקבוע איתך פגישה בהמון תודות גדולות על העזרה שלך בת חיל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח