ניתוח והריון

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/05/2006 | 12:32 | מאת:

אני נשואה יותר משנה וב3 חודשים אחרונים החלטנו לעבוד על ילד זה משהו ששנינו מאוד רוצים, יתכן שאני כבר בהריון אבל חשוב לנו גם דיאטה אני מאוד רוצה לרזות, השאלה אם אפשר לעשות ניתוח כשקיימת אפשרות שאני בהריון???

06/05/2006 | 14:48 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

השמנה ניכרת לעיתים פוגמת בפריון ומביאה לכך שקשה להכנס להריון. היריון מומלץ רק שנה לאחר הניתוח. בתקופת ההריון מומלץ שלא לעבור שום ניתוח שאינו ניתוח חירום כדי לא לפגוע באם ובעובר. אשמח אם תצטרפי להרצאת החודש ב 23/5/06. פרטים והרשמה בלינק הבא: http://www.hashmana.co.il/inner_page_7.asp בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח