ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/05/2006 | 09:52 | מאת: נורית

לפני 7 שנים עברתי ניתוח לקיצור קיבה - טבעת ירדתי 35 ק"ג. אני עדיין מקיאה כי אינני יכולה לעכל ירקות, בשר דברים שומניים. אני מאוד מרוצה מכך שעשיתי את הניתוח אבל לצערי במשך השנים מאז הניתוח עליתי כ- 10 ק"ג מ"שטויות" שאוכלים - דברי מתיקה. אינני יודעת מה לעשות שכן כל דיאטה שאני רוצה לעשות בנוייה מאכילת ירקות ופרות וכן גם בשר ואת כל הדברים האלו אינני מעכלת ולכן אני פונה ל"שטויות". אנא עיזרו לי - מה לעשות שכן חבל על כל מה שעשיתי אם אמשיך לעלות. תודה.

06/05/2006 | 14:39 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אנא בצעי צילום ושט קיבה עם באריום במסגרת קופ"ח וקבעי תור להתיעצות עימי 035228088 או 8080*. יתכן והטבעת מנופחת יותר מידי ושחרור מזערי שלה יאפשר לך לאחר מכן בהנחיית דיאטנית לבחור מגוון עשיר ומזין של מאכלים שיאפשרו לך להמשיך ולרזות.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח