ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

04/05/2006 | 12:18 | מאת: סיגלית

אני בת 36 גובהי 1.78 ס"מ,ומשקלי כרגע 69 ק"ג, במשך 16 חודשים האחרונים השלתי מעצמי 23 ק"ג ממשקל של 92 ק"ג ל 69 ק"ג ולא ע"י דיאטה אלא אכילה נכונה ובריאה, אני עדיין לא מרוצה ממשקלי כי הציפיות שלי הם משקל אידיאלי של 55 ק"ג, האם אני יכולה לעבור את הניתוח לקיצור קיבה בכל מצב (אפילו אם רופא המשפחה לא יסכים) ?? יש לציין שחוץ מבעיות גב, אני בריאה לחלוטין אודה על תשובתכם המהירה

04/05/2006 | 20:56 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

סיגלית שלום,ירדת יפה מאד במשקל ואת עכשיו במשקל גוף תקין. חשוב מאד שתשמרי עליו באמצעות פעילות ספורטיבית יומית ותזונה מאוזנת. מסת הגוף שלך עומדת כעת על 21.7 וזהו ערך תקין.כל ירידה נוספת מהווה בהתאם לגובה שלך תת משקל. אינך עומדת בקריטריונים שהתווה משרד הבריאות לניתוח שהינם מסת גוף מעל 35 עם תחלואות נוספות או מסת גוף מעל 40. נשמח לעמוד לרשותך להתיעצות דיאטנית או פסיכולוגית להקניית כלים לשמירה על המשקל.כל הכבוד על הירידה המשמעותית במשקל. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח