הבעיה היחידה שלי

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

27/04/2006 | 17:12 | מאת: גילי

היא רעב בלתי פוסק לפחמימות (בעיקר מתוקות). אני אוכלת כמעט רק פחמימות ומשמינה מזה מאוד כמובן. למרות כל טיפולי ה"גמילה" שניסיתי לעשות לעצמי לא הצלחתי. מחפשת פתרון - תרופה, היפנוזה... משהו...

27/04/2006 | 21:01 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

המפתח הוא התאמה אישית של דיאטה לפי מה שאת אוהבת. אם דיאטנית תעזור לך להרכיב תפריט מאוזן לפי מה שאת אוהבת הסיכוי להצלחה יגדל. בנוסף מומלץ לעסוק בספורט כמו הליכה או שחיה מידי יום כחלק מאורח חיים בריא.

27/04/2006 | 22:06 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

הנה מאמר שיסביר לך מדוע את כה נהנית מפחמימות ויסע לך להתאים דיאטה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3022733,00.html

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח