שימוש בתרופות

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

26/04/2006 | 18:59 | מאת: שולי

האם ניתן להשתמש בשתי התרופות גם קסניקל וגם התרופה השניה רדי.... אם כן האם גם ילדה בת 16 יכולה לקחת את 2 התרופות בו זמנית על מנת לרדת במשקל? אשמח לקבל תשובה באמצעות המייל.

26/04/2006 | 21:43 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ניתן להשתמש בקסניקל ורדוקטיל ביחד. שתיהן תרופות מירשם ומחייבות מעקב רפואי.

27/04/2006 | 21:07 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

התרופות רק מסייעות בתהליך הירידה במשקל ועם הפסקתן האפקט שלהן פג, ללא תופעות לוואי. חשוב במהלך נטילתן להעזר בדיאטנית להרכבת תפריט מתאים ומאוזן וכן לעסוק בספורט. רק שינוי קבוע בהרגלי החיים מביא לשמירת המשקל לאורך זמן.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח