צוות מלב"י כל הכבוד

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

25/04/2006 | 23:37 | מאת: ד קובי

ד"ר רזיאל היקרה ומירית הופתעתי היום לטובה מן המקצועיות והידע והכי חשוב מן האנושיות שאתן מפגינות בליווי וההדרכה של המטופלים. אשמח לשתף פעולה באם תצטרכו בכל נושא ועניין בכייף. המשיכו במלאכת הקודש בה אתם עוסקים אני מצדיע לכן. קובי

26/04/2006 | 11:35 | מאת: רינת

קובי אתה מתחלק לכמה אתה 10! גם פה אתה נמצא?? חחח כל הכבוד לך.

26/04/2006 | 18:06 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

המודעות בארץ לנושא ההשמנה הולכת ועולה. הפורום שלך בתפוז עוזר לאנשים רבים בדרך הארוכה של הירידה במשקל. כל שיתוף פעולה מבורך. בהערכה וכבוד, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח