השמנה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

25/04/2006 | 12:28 | מאת: אמילי

שלום, לפי BMI אני בעודף של 40. אני בת 43 מיואשת מאד ממצבי, עברתי עשרות דיאטות בחיי ומצבי פשוט רע, אני יורדת ועולה כמו יויו. נכון להיום כבר ארבעה חודשים איני מסוגלת לבצע שום דיאטה. מתחילה בבוקר ומסימת אותה בצהרים. איבדתי לדעתי כל אמביציה. רצתי עצה ועזרה, אני חוששת מאד מניתוחים ומתופעות לואי. לעומת זאת אני חרדה לבריאותי היות ואני באה ממשפחה שיש בה הסטוריה גדולה של מחלות לב וסוכרת.. תודה מראש

26/04/2006 | 18:15 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אמילי, אשמח לפגשך לשיחת יעוץ והכוונה. יחדיו נגבש את הדרך המיטבית עבורך לירידה במשקל ולשמירה על אורח חיים בריא. לקביעת תור אנא חייגי 8080* או 035228088. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח