דיאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/04/2006 | 18:53 | מאת: טלי

שלום אני בת 24 , גובהי 159, משקלי כרגע עומד על 65.7 ק"ג ואני נמצאת בתהליך של דיאטה והרזייה תוך הדרכה של דיאטנית שלא ממש קשובה לצרכיי. בשלושת השבועות האחרונים מאז שהתחלתי את הדיאטה ירדתי ב-3.5 ק"ג. האם ירידה כזו מהירה הינה בריאה? במידה ואמשיך לאכול בריא אך אעלה את צריכת הקלוריות לכ-1800 ואעשה פעילות גופנית 6 פעמים בשבוע האם אצליח לשמור על משקל גוף נמוך ולא אעלה במשקל?

24/04/2006 | 16:44 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

שלום הקצב המומלץ לירידה במשקל הוא כ-חצי ק"ג עד ק"ג בשבוע, לכשתגיעי למשקל היעד יש צורך בהדרגה להעלות את כמות הקלוריות כפי שציינת ובנוסף להמשיך לעשות פעילות גופנית בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח