רדוקטיל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/04/2006 | 22:13 | מאת: אורנה

אני בת 40 שוקלת היום כ74 קילו גובה 163 לוקחת כ10 חודשים רדוקטיל ב5 חודשים הראשונים וידתי מ85 ל70 קילו וב5 חודשים האחרונים אני לא יורדת ואפילו עליתי 4 קילו נראה שהכדור כבר לא משפיע עלי והתקפי האכילה שיש לי התחילו לחזור וקשה לי להשתלט עליהם במיוחד כשבוע לפי המחזור החודשי מה עושים??

24/04/2006 | 16:51 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לאורנה שלום הירידה שלך במשקל הינה יפה ורצוי מאוד לשמור עליה, נראה לי שהעליה במשקל שלך נובעת מהתקפי האכילה שאת מציינת, ולא מחוסר השפעת הכדורים, יחד עם זאת לאחר נטילת כדורים לאורך 10 חודשים וירידה במשקל מומלץ שתיגשי לרופא משפחה על מנת לבצע בדיקות דם, לאחר מכן לגשת לדיאטנית על מנת לנסות לשנות הרגלי אכילה ולטפל בהתקפי האכילה לפני מחזור, יתכן ובתקופה זו רמות הסרטונין שלך יורדות ובתקופה זו את זקוקה לדיאטה עשירה בפחמימות בהצלחה מירית

24/04/2006 | 16:52 | מאת: פסיכולוגית מלב"י

שלום אורנה. הקושי להשתלט על התקפי אכילה הינו אכן מתסכל. נראה כי הכדורים סייעו לך למתן התקפים אלה, אולם כעת הם שבים ומופיעים בעוצמה. לפיכך, במקביל לקבלת ייעוץ אנדוקרינולוגי ותזונתי, אני מציעה לך לשקול אפשרות של התמודדות נפשית ורגשית עם התקפים אלה. טיפול פסיכולוגי אשר מתמקד בהבניית הרגלי אכילה נכונים ויציבים, יחד עם אבחון הגורמים הרגשיים והמחשבתיים אשר מובילים לבומוסי אכילה, וטיפול בהם, עשוי לסייע רבות. בהצלחה, מאיה פרנקל פסיכולוגית

22/05/2006 | 12:00 | מאת: נתלי

האם התרופה כזאת "מושלמת" כמו שתיארו פה החברה? איפה אפשר לקרוא עליה את כל המידע שדרוש לדעת? יש איזה בדיקות שצריך לעבור קודם? כמה מסוכנת היא? וכמה היא עולה?

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח