אם אני מתאימה לניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/04/2006 | 08:59 | מאת: מירי אבוחצירה

אני שוקלת 100 ק"ג ו- 1.70 גובה אני רוצה לדעת אם אני מתאימה לניתוח קיצור קיבה או שרוול או טבעת ואם כללית מושלם מממנת את הניתוח ומה הקריטריונים תודה מירי.

22/04/2006 | 12:18 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ניתוחים מבוצעים לבעלי BMI מעל 40 או מעל 35 עם מחלות נוספות כמו סכרת, יתר לחץ דם, כאבי גב וכדומה. אם תחשבי את ה BMI שלך באמצעות המחשבון בפינה העליונה של המסך תמצאי שאת גבולית. אני מזמינה אותך להירשם להרצאת החודש הקרובה ביום ג ה25/4/06 כדי לקבל את כל האינפורמציה.הרשמה דרך האתר: http://hashmana.com/inner_page_7.asp בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח