הפסקת הוסת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/04/2006 | 07:56 | מאת: שירן

שלום!!! יש לי בעיה והיא כזאת: התחלתי לרזות אחרי שהשתחררתי, עשיתי הרבה ספורט, הפסקתי לאכול מוצרים משמינים, הורדתי את אחוזי הגבינות ל-3%, התחלתי למדוד את משקל הקורנפלקס וכו`... התוצאות היו יפות, הורדתי 5 קילו תוך ארבעה חודשים. הבעיה היחידה היתה שהפסיק לי המחזור ולא קיבלתי, אלא רק חודש אחד על ידי כדורים מרופא הנשים. לקחתי את עצמי בידיים בזמן האחרון והתחלתי לאכול יותר, בתקווה שהמחזור יחזור. אני מתחילה לעלות במשקל, וזה ממש מתסכל...אחרי כל המאמצים שהשקעתי אני צריכה לעלות אותו בכוח? אמנם לא הייתי אף פעם שמנה, אבל הצבא השאיר חותמות שרציתי להעלים... מה לעשות?

22/04/2006 | 12:11 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שירן היקרה, להפסקת הוסת יש סיבות שונות ולא ודאי שירידה של 5 ק"ג היא הסיבה לכך. אנא פני להתיעצות אנדוקרינית, חבל שתשמיני ללא צורך.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח