השמנת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

21/04/2006 | 09:36 | מאת: tamar

לפני 8 שנים בערך עברתי ניתוח דחוף להוצאת הטבעת מניתוח קיצור קיבה שעברתי בגלל תזוזה מהמקום מריבוי הקאות. הניתוח עזר לי להוריד 60 קילו ממשקלי העודף שחזרו אלי לאחר הוצאת הטבעת. מאז עשיתי דיאטות ירדתי ועליתי שוב ושוב. עדיין לא הרמתי ידיים ולא מתכוונת להשלים עם המצב. האם ניתוח נוף אפשרי? מה הייתם מייעצים לי?

21/04/2006 | 18:46 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום תמר, הנסיון המדעי מוכיח כי במקרים של השמנה קיצונית עם BMI מעל 40 רב הטיפולים הרפואיים כמו דיאטה, תרופות, לא מצליחים להביא לירידה במשקל שנשמרת מעל 5 שנים. במקרים כאלו ישנה הסכמה שרק ניתוח יעיל לאורך זמן. בשנים האחרונות התפתחו מגוון של ניתוחים להרזייה כמו מעקף קיבה או שרוול קיבה וסביר שאחד מהם יפתור לך את בעית ההשמנה.אנא קבעי תור להתיעצות דרך האתר או הירשמי להרצאת החודש המתקיימת ביום שלישי הקרוב ה25/4/06 לשם קבלת מידע על ניתוחים אלו.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח