יעוץ לעזרה לירידה במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

18/04/2006 | 12:07 | מאת: eta

שלום . מאד שימח אותי שיש אפשרות להפנות שאלות. תודה מראש. ובכן אני בת 50 אחרי 15 ניתוחים. סובלת מפוליו. ומשקלי גבוה מאד. האם יש אפשרות לעזור לי כי אני מיואשת מאד וממשיכה לאכול ועולה שוב וגלגל חוזר. יש לציין כי עד לפני 5 שנים הייתי מלאה אולם לא כמו עכשיו. תצילו אותי כי אני לפני שבירה גדולה בתודה e

18/04/2006 | 15:11 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

שלום רב השילוב הנכון של דיאטה ופעילות גופנית הוא הנוסחה לירידה במשקל, ראשית איזה סוג של פעילות גופנית את מסוגלת לעשות? גם שחיה יכולה לעזור מאוד, קבעי לך תור לדיאטנית והתמידי ביעוץ,אני מניחה שהירידה תהיה איטית אך כמובן התמדה פגישות דחופות הן המפתח להצלחה בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח