לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

15/04/2006 | 22:25 | מאת: דלאל

שלום רב אני שישה חודשים אחרי לידה, במהלך ההריון עליתי 14 קילו וכל יום עשיתי הליכה מהירה של שעה(וזה עזר לי בלידה) ירדתי אחרי הלידה 10 קילו וארבע קילו אני נלחמת איתם שישה חודשים ירדתי שתיים עליתי אותם בחזרה אני מתיאשת מהר רציתי לדשעת כמה קלוריות מותר לי לאכול ביום אם הגובה שלי הוא 1.63 ומשקל 70 קילו? נא עזרתכם תודה

16/04/2006 | 21:05 | מאת: מירית - דיאטנית מלב"

דלאל שלום, ראשית מזל טוב, קצב הירידה שלך במשקל הוא טוב. לנשים לאחר לידה מומלץ לרדת כ 1.5 עד 2 ק"ג בחודש.לנשים מניקות מומלץ לצרוך כ 1800 קלוריות ליום. יתכן וכדאי שתמשיכי בדיאטה שעשית עד היום אך מומלץ להוסיף פעילות גופנית. בהצלחה, מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח