טיפול בריבלסוס להשמנה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/03/2024 | 20:13 | מאת: עידן

שלום רב, אני בן 45, סובל מהשמנה, מטופל בציפרלקס שנים, דבר אשר גרר השמנה עם השנים ורעב מוגבר (בעיקר לפחמימות ריקות). לאחרונה החלטתי שאני חייב להרזות, לאחר מספר ניסיונות של דיאטה ללא הצלחה התחלתי לקחת ריבלסוס 3 מ"ג לפני מספר ימים. התרופה ממש הורגת את הרעב שלי ברמה שאני אוכל בערך חצי מברגיל ומרגיש שבע. האם המינון יכול להיות יעיל באופן קבוע כטיפול להרזיה? כמו כן לפעמים כשעתיים-שלוש לאחר נטילת הכדור אני מרגיש בחילה וצורך להקיא שלאחר מספר דקות עובר בסוף. כמו כן אני מרגיש יותר עייף וגם קצת יותר מדוכדך. לא ברור לי עדיין אם זה חלק מתופעות הלוואי, ואם כן האם אלו תופעות שאמורות לחלוף? תודה

שלום עידן, ייתכן שלאורך זמן גופך יסתגל למינון ותחושת השובע שאתה מרגיש כיום מהטיפול התרופתי תתרופף עם הזמן. בכל אופן - בכל הנושא של מינוני תרופות ותופעות לוואי אמליץ להתייעץ עם הרופא המטפל הנמצא איתך במעקב.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח