תרופה שמשפיעה רק על שובע ולא על הקיבה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

01/02/2024 | 00:45 | מאת: אלה

שלום דוקטור קראתי על אוזמפיק וסקסנדה שהן פועלות גם על הורמון השובע במח וגם מאטות את התרוקנות הקיבה. יש לי עבר רציני של בעיות בקיבה ואפילו ממצא במיפוי קיבה עוד מלפני 20 שנה - של ריקון איטי מאוד ביחס לממוצע. בנוסף צרבות אולקוס ריפלוקס ושאר כאלה שלא הולכים טוב עם אוכל שיושב בקיבה עוד יותר מדי. לכן אני מחפשת תרופה שלא תשפיע כלל על הקיבה, רק על השובע דרך המח. יש כזו ומה שמה? תודה אלה

שלום, ישנן מגוון תרופות העובדות על מנגנונים שונים, יש להיוועץ ברופא המטפל.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח