הצטברות סקסנדה מתחת לעור

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

08/12/2023 | 02:30 | מאת: יעלי

שלום, אני משתמשת בסקסנדה כבר תקופה ארוכה. לפני כשבוע התחלתי שימוש בחבילה חדשה של זריקות (עטים) ושל מחטים במקביל. החומר נכנס בתקתוקים איטיים, מצטבר מתחת לעור ולא נספג גם לאחר שעות. האם הדבר עלול להעיד כי החומר קפא בטעות? (החומר נראה צלול) או שהבעיה היא במחטים, למרות שעומדות בתנאים הנדרשים? תודה מראש!

שלום יעלי, שימי לב שהמחט לא בזווית אלא מאונכת לאיבר שבו את מזריקה. בכל אופן הייתי ממליץ במקרה הזה להיוועץ עם הרופא המטפל על מנת לוודא הזרקה נכונה ותקינותו של החומר.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח