פריחה חריגה גרד עז סאקסנדה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/09/2023 | 15:39 | מאת: רעבה

שלום, בת 46. בריאה בדרכ. תת פעילות ב.התריס כבר מגיל 20 מאוזנת היטב מינון יוטירקס נמוך. ב23.8 התחלתי להזריק סאקסנדה במטרה לרדת במשקל לקראת חידוש טיפול ivf להחזרת עוברים. (עברתי טיפולים ממושכים רציפים 6 שנים שגרמו עליית משקל של 15 קילו). בשבוע 4 לטיפול בסאקסנדה כשעליתי למינון 2.4 מג על פי הנחיות הרופאה, החלו להופיע כתמים אדומים חמים למגע ובעיקר מגרדים נורא בכל האזורים בהם הזרקתי. הכתמים הופיעו לאחר 14 שעות מההזרקה. הרופאה רשמה משחת אפלומיצין והמליצה להפסיק לחלוטין את הטיפול. אני מרגישה חסרת אונים ומיואשת כי ירדתי כבר 2 קילו ועכשיו אאלץ להפסיק. האם התופעה מוכרת? זה נראה נורא. הזרקתי גם בבטן וגם בירכיים. אותם כתמים. מה שמוזר זה שהכל היה בסדר ורק לאחר 3 שבועות החלה התופעה.

שלום, תופעה כזו אכן מצדיקה את הפסקת הטיפול התרופתי כפי שהרופאה שלך המליצה לך. אולי ניתן לשקול אפשרויות טיפול חלופיות בהתייעצות עם רופא כמובן.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח