סקסנדה- הפסקת השפעה לאחר תקופה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

30/08/2023 | 18:00 | מאת: מרים

שלום, נוטלת סקסנדה למעלה מ-5 חודשים. לאחרונה ההשפעה הולכת ופוחתת. האם הפסקה של הזריקות לזמן קצוב ותחילת שימוש מחדש יכולה לסייע? אם כן, לכמה זמן מומלץ להפסיק ע"מ למקסם את ההשפעה של הזריקות לאחר מכן? אשמח מאד למענה. תודה רבה!

שלום מרים, אכן לאחר שימוש ממושך בתרופה הגוף עלול להסתגל וההשפעה עלולה לפחות. הפסקה של הזריקות דורשת חזרה למינון ראשוני - לא ניתן לחזות מראש איזו מידה של אפקטיביות תהיה לטיפול בשנית, הדבר אינדיווידואלי ומשתנה ממטופל למטופל. הייתי ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל הנמצא איתך במעקב לגבי טיפול תרופתי חליפי במידה וניתן.

31/08/2023 | 11:41 | מאת: מרים

שלום, תודה על תגובתכם המהירה. האם כדורי הריבסלוס עשויים לסייע יותר?

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח