סקסנדה האם לאחר תקופת שימוש ההשפעה פוחתת?

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

02/08/2023 | 19:42 | מאת: ליאת

אני משתמשת בזריקות סקסנדה למעלה מחצי שנה, וירדתי מעל 15% ממשקל גופי. לאחרונה אני מרגישה שוב רעב כמעט כמו לפני השימוש. כאשר המינון הוא מירבי. האם לאחר תקופה התרופה כבר לא משפיעה? מה מומלץ לעשות כדי להמשיך בירידה במשקל?

שלום ליאת, ישנה אפשרות של הסתגלות של הגוף לתרופה ולכן ייתכן שלאחר תקופה של שימוש ממושך תרגישי פחות אפקט על השובע. במקרה כזה ניתן להתייעץ עם הרופא המטפל הנמצא איתך במעקב לגבי אפשרויות טיפול נוספות או חלופיות.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח