איך אפשר לקבל אישור לניתוח הצרת קיבה בטבעת מכללית

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

29/08/2007 | 18:10 | מאת: מרגלית

אני בת 35+4 גובה 1.68 משקלי 98 אני סובל מכאבי גב תחתון וברכיים חוץ מזה בריאה ונמאס לי מכל הדיאטות למינהם לא מצליחה ומשמינה יותר מוד רוצה ועבור את הניתוח ואני לא מתאימה מה עלי לעשות משקלי לפני ההשמנה 65 קילו לאחר שתי לידות התחלתי להשמין לאחר הלידה השלישית ולא מצליחה לירזות

25/09/2007 | 17:43 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

הקריטריונים של משרד הבריאות קובעים כי המועמדים לניתוח להרזייה צריכים לעמוד בתנאים מסויימים של השמנה קיצונית עם ערך BMI מעל 40 או מעל 35 עם מחלות נילוות. תוכלי לקרוא על BMI בכתבה הבאה: http://www.hashmana.co.il/inner_page_3.asp?channelID=1&articleID=109 הטיפול המיטבי עבורך הינו פעילות גופנית כמו הליכה, שחיה או אופניים במשך חצי שעה עד שעה ליום והתיעצות עם דיאטנית במסגרת קופ"ח. תוכלי להיעזר בצוות רב תחומי לטיפול בהשמנה במלב"י בבי"ח אסותא ת"א. טלפון: 03-5228088. במסגרת היעוץ ימדדו במדויק משקלך וגובהך ובנוסף יוערכו מחלות הנילוות להשמנה שיתכן והן עדיין חבויות. כמו כן יוסברו לך אפשרויות הטיפול השונות. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

25/05/2008 | 13:21 | מאת: רינה

אפשרויות והצעות לילד בן 17 מישקל 165 ק"ג גובה 174 אודה לכם מראש על הצעות הצלחות, כשלונות וסיכונים

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח