סקסנדה הפסיקה להשפיע

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

16/01/2023 | 12:02 | מאת: יאיר

שלום דוקטור. אני בן 50 נכה שלא מסוגל לעסוק בספורט. שקלתי 130 וקיבלתי סקסנדה. תוך 3 חודשים ירדתי 25 קג ואז הגוף התרגל כנראה וחזר לי התיאבון ואני אט אט עולה במשקל למרות שאני ממשיך להזריק במינון מקסימלי. שאלתי מה לדעתך תרופתית אפשר לעשות? מותר לעלות מעבר ל 3 מל ? אולי לחכות שיגיע ויגובי? אין לי סכרת לכן לא נותנים לי אוזימפיק. אשמח לאיזה רעיון שיוכל לעזור לי. תודה

19/01/2023 | 19:13 | מאת: יאיר

תוספת לשאלה בינתיים הייתי אצל רופא המשפחה והוא יעץ לי להפסיק לתקופה לשמור על תזונה בריאה ואז לחזור ולהזריק סקסנדה וכך לקבל שוב את האפקט ההתחלתי של התרופה. האם זה משהו שאתה ממליץ עליו?

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח