הפסקה כפויה של 5 ימים בהזרקה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

04/11/2022 | 17:48 | מאת: רעות

שלום מה המשמעות של הםסקה של 5 ימים בהזרקת סקסנדה. האם תעלם השפעתה בימים האלה? האם כשאזריק שוב להתחיל מהמינון הראשון או שאפשר לחזור למינון המקסימלי. תודה מראש

שלום רעות, במידה וישנה הפסקה של 5 ימים מהטיפול התרופתי בסקסנדה יש לחזור למינון הראשוני, השפעת התרופה היא ברמה היומית ולכן בימים שתהיי ללא התרופה לא תהיה השפעה.

05/12/2022 | 08:08 | מאת: אביגיל סטיר

בשל מחלת קורונה הפסקתי הזרקה של סקסנדה ל 3 ימים. התחלתי לקחת ב 1/7/22 והגעתי למינון 1.8 + 4 קליקים. כיצד עלי לחזור לזריקה? באיזה מינון? תודה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח