מינון סקסנדה לאחר הפסקה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

21/10/2022 | 10:59 | מאת: א.י.

שלום. מה המינון של סקסנדה לאחר 3 שבועות? האם חזרה מיידית למינון המקס. גורמת לתופעות לוואי? תודה

שלום, במידה ונעשתה הפסקה של 3 שבועות בהזרקות יש לחזור למינון הראשוני. חזרה מיידית למינון המקסימלי אכן עלולה לגרום לתופעות לוואי.

06/11/2022 | 14:25 | מאת: קרן

האם לאחר הפסקה של שבוע שחוזרים למינון התחלתי , התופעות לוואי שחויתי בתחילת הטיפול ובכל פעם שהעליתי מינון יחזרו על עצמם??

שלום, במידה והתכוונת להפסקה של 3 שבועות - יש לחזור למינון הראשוני, אכן חזרה למינון מקסימלי באופן ישיר עלולה לגרום לתופעות לוואי.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח