הזרקת סקסנדה בבטן בשעות אחהצ

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

11/08/2022 | 12:56 | מאת: אסף

שלום אני משתמש בסקסנדה וכבר ב 1.2 סובל מתופעות לוואי חזקות בעיקר בלילה שעת ההזרקה שלי היא 17 האם כדאי לי לנסות להזריק בבוקר ואז השפעת הזריקה עד הלילה תפחת ואסבול פחות? או שממילא זה תהליך מתמשך וסביר להניח שזאת התגובה שלי לתרופה והיא תהיה זהה בכל שעת הזרקה? ובאותו נושא שואל לגבי מיקום ההזרקה האם למשל ברגל ולא בבטן עשוי להפחית את תופעות הלוואי? תודה

שלום אסף, עדיף להזריק עם הקימה על מנת שהתרופה תשפיע עליך בשעות הערות שלך. לגבי מיקום ההזרקה - אין שוני מבחינת האפקט. לגבי תופעות הלוואי יש להיוועץ עם הרופא המטפל הנמצא איתך במעקב.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח