שאלה בנוגע לשומנים בגוף

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/02/2022 | 02:46 | מאת: מ

שלום רב יש לי שאלה אני גבר צעיר ורציתי לשאול כעת אני עושה פעילות אבל עקב אורח חיים יושבני ארוך בעבר הייתי בתת משקל ועכשיו במשקל תקין ב BMI 24 אבל בגלל שאני יושב הרבה ולא עשיתי פעילות בכלל כניראה שהצטבר יותר שומן מאשר דברים אחרים בהרכב הגוף שלי בחלק העליון רזה יותר אבל בגב התחתון במותניים ובצדדים שלהם יש לי 2 בלונים מורגשים וגם מאחורי הרגליים וברגליים הם גדולים יחסית האם זה מעיד על אחוז שומן גבוהה במיוחד ? או שזה אפשרי להוריד את הבלונים הללו ע"י ספורט דיאטן קליני ? או שלא יכול להיות בגלל שהמשקל תקין. גם היקף מותניים ירכיים על פי הסקלה תקין

שלום, אכן ניתן להתחטב גם במשקל תקין, באמצעות שילוב של ספורט ותזונה נכונה. ניתן לפנות לדיאטן המתמחה בספורט בכדי לקבל הכוונה בנושא.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח