האם להמשיך טיפול בסקסנדה?

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/01/2022 | 13:38 | מאת: גלית

שלום ד"ר רז הגואל אני מזריקה סקסנדה חמישה וחצי חודשים במינון של 3. אני מזריקה משני צידי הבטן וגם בירכיים. בשלושה חודשים הראשונים ירדתי 4 ק"ג. ומאז איני יורדת במשקל ואפילו עליתי קצת רופא המשפחה והדיאטנית לא יודעים מה להגיד לי.. (נראה לי שהם לא מבינים בזה כל כך) למעשה גם אין לי את התופעות הלוואי שכולם מתלוננים עליהן. וכן איני מרגישה שובע או אי חשק לאכול.. מה עליי לעשות במקרה הזה.. אשמח לטיפ או הכוונה תודה רבה

שלום גלית, ראשית יש לוודא אופן הזרקה נכון, בנוסף לכך לליווי התזונתי והמעקב הרפואי אכן יש חשיבות בתהליך הירידה במשקל והתאמת הטיפול עבורך, ייתכן שהגעת למיצוי אך ישנן תרופות נוספות שניתן לנסות, כמובן שיש להתייעץ עם הרופא הנמצא איתך במעקב לגבי אפשרות שינוי הטיפול התרופתי.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח