אוזמפיק- האם ניתן להפסיק?

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

15/01/2022 | 21:12 | מאת: אורית

הומלץ לי ע"י רופא לקחת אוזמפיק. קראתי עדויות על כך שהפסקת התרופה עלולה לגרום לקילוגרמים לעלות חזרה. האם המשמעות היא שמי שנוטל חייב ליטול את התרופה לכל שארית חייו? האם ניתן להפסיק ולא לחזור למשקל המקורי?

היי אורית, כדי לשמור על התוצאות לטווח הארוך חלק מהטיפול התרופתי באוזמפיק צריך לכלול שינוי הרגלים תזונתיים וכניסה לאורח חיים בריא ולכן ליווי תזונתי ומעקב רפואי הם חלק ניכר מהצלחת התהליך, וכמובן שיש להיוועץ עם רופא לפני תחילת הטיפול.

16/01/2022 | 18:29 | מאת: אורית

שלום דוקטור, תודה על התשובה המהירה. האם המשמעות היא שבשילוב אורח חיים בריא, ניתן בשלב מסויים להפסיק את השימוש בתרופה מבלי להעלות בחזרה?

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח