תופעות לוואי אוזנפיק

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

20/09/2021 | 21:56 | מאת: אור

שלום רב אני לא סוכרתית והתחלתי לקחת אוזנפיק לפני חודשיים במינון 0.25 בחודש הראשון ומהחודש השני מינון של 0.5. לפני שבוע התחלתי את החודש השלישי אך אני סובלת כל הזמן מבחילות. אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי שהבחילות יפסיקו? האם ישנה דרך להוריד מינון? הירידה במשקל מתבצעת יפה ואני מרוצה, אך הבחילות קשות לי מאוד. אשמח לעזרתך המקצועית

30/09/2021 | 16:05 | מאת: נווה

היי, איך הצלחת לקבל מרשם לאוזמפיק אם את לא סוכרתית? כיף לך :) אשמח לטיפים, חייבת גם. תודה

שלום, כמובן שניתן להוריד מינון ולעלות בהדרגה על מנת להמנע מתופעות לוואי. מומלץ להיוועץ ברופא המטפל.

01/01/2022 | 22:25 | מאת: ויוי

מה עושים כאשר יש עצירות קבועה,אין לפחד להתחיל באוזימפיק?

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח