שאלה לגביי מרשם לאוזימפיק

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

20/07/2021 | 10:46 | מאת: עירית גלי

שלום, למרות BMI מעל 35 רופא המשפחה בכללית מסרב לרשום לי זריקת אוזימפיק וגם סקסנדה בסימן שאלה גדול, אחרי שאנסה כמה חודשים לרדת במשקל בעזרת דיאטנית. שאלתי - האם אתחיל טיפול במרפאתך, האם ניתן (כמובן שעם יעוץ תזונתי וכו' בנוסף) לקבל מרשם לאוזימפיק? האם באופן כללי רופא פרטי העוסק בהשמנה יכול לתת מרשם שכזה?

שלום עירית, במרכז הרפואי לטיפול בהשמנה, עבור כל מטופל מותאם הטיפול התרופתי הספציפי, בהתאם לרקע הרפואי ופרמטרים נוספים. אוזמפיק הינה אחת מהסוגים השונים של התרופות לטיפול בהשמנה המותאמות למטופלים במרפאתנו, בהתאם להמלצת הרופא.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח