תגובה אלרגית לסקסנדה?

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/07/2021 | 18:29 | מאת: שירלי

אני במינון 1.8 ומזריקה בבטן. מאז שינוי המינון מופיע אודם,גרד ונפיחות כמו תגובה אלרגית. ראיתי שיש לשנות מיקום של ההזרקה ושינוי מחט. הכוונה לסוג? גודל? מהי ההמלצה?

התגובה האלרגית יכולה להיות תוצאה של מינון. אם המחט או החומר עצמו היה מעורר תגובה אלרגית, סביר שהיה מתחיל מהיום הראשון. לכן אפשר לנסות לשנות את סוג המחט ולראות אם יש הפחתה בתגובה האלרגית, וכן להקפיד להחליף את מיקומי ההזרקה בכל יום. בכל אופן, אם זה מגיע אחרי תקופה ממושכת של שימוש בתרופה, זה ככל הנראה צפוי לחלוף עם הזמן.

08/07/2021 | 17:05 | מאת: שירלי

תודה רבה על תשובתך. האם מומלץ למרוח משחה אנטיביוטית? סטרואידים? אולי במקביל להזרקה כדי להימנע מהאודם והנפיחות?

12/01/2022 | 21:01 | מאת: שמעון

אני לוקח זריקות סקסנדה ואחרי תקופה של חודש הופיעה תגובה אלרגית של גרד ואודם.האם הבעיה היא בחומר או במזרקים. והאים להפסיק את הטיפול של סקסנדה ולעבור לאוזמפיק שזה הזרקה פעם בשבוע.

היי שמעון, יש לפנות לרופא המטפל הנמצא איתך במעקב לבירור העניין.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח