בשר אדום רזה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

11/04/2006 | 16:17 | מאת: אדם

שלום, רציתי לשאול איזה חלקים של בשר אדום נחשבים לרזים יותר, ופחות משמינים שמתאימים גם לטיגון במחבת (בשמן קנולה כמובן...) תודה.

12/04/2006 | 12:43 | מאת: מירית - דיאטנית מלב"

שלום אדם אברים פנימיים בבשר הם האברים שמכילים רמות גבוהות של שומן ובעיקר כולסטרול ואינם מומלצים לאכילה בשיגרה. חלקים נוספים שמנים מאוד : חזה בקר (נשמע מפתיע אבל נכון לבקר), אסאדו,צוואר,צלעות עורף, חלקים שמנים: אנטריקוט / סטיק עין, סינטה, פחות שומני: פילה, כתף, כף / TOP SIDE לא כולם מתאימים לטיגון במחבט, בכלל עדיף לא לטגן (תוספת שומן) אלא לצלות או לבשל, בנוסף רצוי עוד לפני הבישול פשוט לחתוך את השומן שהרבה פעמים עוטף את הנתח. בתאבון וחג שמח מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח