משקל תקוע כבר לא מעט זמן

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/04/2021 | 09:58 | מאת: מאיה

שלום רב ניסיתי לא מעט בלהפחית במשקל ומשום מה המשקל תקוע . התפריט שלי לא מלא במיוחד אני שותה קפה עם עוגיית לוטוס אחת בבוקר ארוחת צהריים חזה עוף עם סלט ומעט טחינה גולמית בין לבין יש מצבים של עוד כוס קפה (מחלב שיבולת שועל) ויש מצבים שאולי רק פרי תפוח או בננה בערב זה קוואקר עם מעדן חלב וכוס קפה שסוגר את הערב . הייתי אצל דייאטנית שהמליצה לי להוסיף לזה המון שתיית מים ולצערי גם זה לא צלח אני עושה 3 פעמים בשבוע הליכות של שעה ושום כלום לא זז קיבלתי מהרופא קסניקל ועכשיו אמרו לי לנסות לשלב לזה גם את הרזין ואני שואלת האם זה שילוב שיכול לעזור מניסיונך ? כי לא בא לי להכניס לגוף מלא כימיקליים ובסוף אצור לעצמי נזק או אסכן את עצמי תודה על תגובתך

שלום מאיה. השילוב הזה קיים, כמובן שיש להיוועץ ברופא לפני השימוש.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח