שימוש בסקסנדה חודשיים

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

21/08/2020 | 17:05 | מאת: ענבל

שלום רב . זה כבר חודשיים רצופים שאני מזריקה סקסנדה וללא תוצאות כלל . אני מקבלת מרשמים מהרופא משפחה . ב 3 שבועות הראשונים הזרקתי במינון הנמוך ובכל שבוע עליתי לאט לאט היו לי בחילות בלתי נסבלות עם עייפות לא מובנת וחוסר תאבון מוחלט . אחרי שכל אלו חלפו אני עדיין מזריקה בבטן בכל יום באותה שעה בבוקר על קיבה ריקה הרצון לאכילה שלי כמעט נעלם אך המשקל לא זז . חודשיים שאני עם סקסנדה ושום ירידה במשקל . אפילו לא קילו אחד . האם יש לכך הסבר ? משהו שאני עושה לא בסדר ? יש מצב שהתרופה לא מתאימה לי ? אשמח לקבל תשובות לפני שאמשיך להוציא עוד כסף בגין רכישת המוצר . תודה מראש ענבל

שלום ענבל, לאור מורכבות התשובה מאחר וישנם מנגנונים שונים וגורמים נוספים העלולים להשפיע על הצלחת הטיפול, יש להיוועץ ברופא המטפל בהשמנה במקביל לאנמנזה רפואית.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח