סקסנדה מינון ואלרגיה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

25/02/2020 | 22:40 | מאת: קיקה

שלום התחלתי לקחת סקסנדה ואני מאוד מרוצה מההשפעה, הגעתי למינון של 1.8 ואני מרגישה שאני לא צריכה יותר, זה גורם לי לאכול פחות בהרבה. השאלה היא האם אפשר להשאר במינון נמוך מ3מל ועדיין לרדת? שאלה שניה, אני מרגישה כל הזמן שהגוף מגרד במיוחד באיזור הצוואר, האם יש קשר לתרופה? תודה

קיקי שלום רב, בהחלט ניתן להשאר על המינון כל עוד את חשה בטוב. לרוב התגובה האלרגית הינה מקומית בלבד אך במידה ויש מעורבות סיסטמית התגובה יכולה להתבטא במקום אחר, יש לבדוק האם הגרד החל בסמיכות לטיפול בסאקסנדה, במידה ולא יש לפנות לרופא עור.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח