רדוקטיל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

26/05/2007 | 19:11 | מאת: זוהי

התחלתי לקחת לפני שבוע רדוקטיל 10 מ"ג אנ שוקלת 66 גובה 164 אני רוצה לרדת 6 ק"ג שזהו המשקל הגבוה שהייתי כול חיי לאחר שבוע עם רדוקטיל ירדתי קילו בערך אני לא ישנה טוב בלילה , אני מאוד היפר , היום דיברתי עם חבר שהוא פסיכיאטר והוא אמר לי שאחרי חודש עם התרופה הזאת רק פסיכייאטר יצליח להרים אותי מהדיכאון שאליו הגיעה האם נכון הדבר ?? אני מאוד מפחדת לקחת סיכון נפשי בשביל משבו חיצוני ? האם שמעת עם אשנים שנפלו נפשית מהכדור ? אשמח לתשובה

19/07/2007 | 22:05 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אחת מתופעות הלוואי של רדוקטיל הינה נדודי שינה. הפסקת התרופה תמנע את התופעה. המלצתי: פעילות גופנית כגון הליכה, שחיה או אופניים חצי שעה לפחות מידי יום ויעוץ דיאטנית בקופ"ח להתאמת תפריט מאוזן. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח