מיואשת...

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/04/2006 | 16:43 | מאת: שרון

שלום לכם! כבר שבועיים שאני לא אוכלת כל מה שקשור בחיטה ובסוכר ועושה התעמלות ולא ירדתי גרם!!! מה קורה? תודה.

12/04/2006 | 12:49 | מאת: מירית - דיאטנית מלב"

לשרון שלום התנזרות מסוג מסויים של מזון אינה בהכרח תגרום לירידה במשקל,לשם הסבר קצר :חיטה וסוכר מכילים בערך 4 קלוריות על כל גרם,במקום זה יתכן ואת אוכלת דברים אחרים שמכילים אות אותה כמות קלוריות ולכן את לא יורדת במשקל מציעה לך לנסות דיאטה מאוזנת ללא התנזרות מאב מזון מסויים, היכנסי לאתר שוב וקראי את הכתבה בנושא סוגי דיאטות מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח