אלרגיה לסקסנדה לאחר שימוש של חודש

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/08/2018 | 06:09 | מאת: אני

מזה כחודש עם זריקה במינון 1.8 בשבוע האחרון הופיע גרד ואדמומיות רבה בכל איזורי ההזרקה מה המשמעות ואיך ניתן למנוע?

שלום רב, מומלץ לשנות את מיקום ההזרקה ו/או להחליף את סוג המחט במקרה של תגובה אלרגית, לרוב מדובר בתגובה מקומית בלבד.

07/08/2018 | 23:29 | מאת: אני

שיניתי מקום (עברתי מהבטן לרגל), גם שם נפיחות משמעותית ורחבה, אודם וחום במקום. האם ייתכן שהאלרגיה מופיעה אחרי שימוש של חודש? לציין שעשיתי הפסקה של ארבעה ימים, ייתכן שהגוף צריך לחזור ולהתרגל לזריקה במינון נמוך? לאיזה מחט לשנות (משתמשת במחט קטנה ודקה)

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח