ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

09/04/2006 | 22:01 | מאת: יעל

היי, אני בת 22, שוקלת בערך 80 קילו וגובהי 1.58 מ`. לפי החישוב ה BMi שלי הוא 32.4. רציתי לדעת האם אני מתאימה לניתוח? הבנתי שמעל 38 זה כלול בסל הבריאות, האם אני יכולה פשוט לשלם על זה בעצמי, אם אני לא מתאימה מבחינם? ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות וכבר נמאס לי מהיאוש! תודה!!!

10/04/2006 | 19:27 | מאת: מאי לי

בת 22 וכבר ניסית הכול ? ניסית למשל דיאטה עם מלווה צמוד ? עם רווח כספי למצליחים...והרבה מאוד ? (וזה לא פרסומת לשום תוספים). ניסית לשלב בין תזונה ותנועה, ותקשורת עם אנשים חיוביים, והימצאות הרבה בטבע. ופחות לחשוב, ו... ניסית ? ניסית הכול ? אם אומרים שנולדנו בלי חלקי חילוף, אז נולדנו גם בלי אמצעי ניתוח !

10/04/2006 | 20:30 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

ליעל שלום אכן ה-BMI שלך אינו מתאים לניתוח, הקריטריונים שנקבעו על ידי קופות החולים אינם בהכרח משיקולים כספיים (אגב אותם קריטריונים קיימים גם בחו"ל), את נמצאת בקטגוריה של השמנה ולא השמנה חולנית לכן לא ממליצים לאנשים עם BMI כשלך לעבור ניתוח. אני ממליצה לך לפנות ליעוץ דיאטנית אצלנו או בקופ"ח שתתאים לך תפריט ועליך להיות במעקב לפחות חצי שנה, שבמהלך זמן זה תבצעי גם פעילות גופנית ושינוי הרגלי אכילה שיהיה בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח