השמנת יתר קיצונית........

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/09/2017 | 14:20 | מאת: רואא

שלום ד"ר אני בת 20 שוקלת 125 והגובה 1.67 עברתי ניתוח מיני בייפס לפני חודשיים ירדתי 17 קילו אבל אני יודעת ומרגישה שהניתוח נכשל אני יכולה לאכול בכמויות גדולות לא כמו שהייתי אלה כמו בן אדם נורמלי, ירדתי במשקל אבל עדיין אני שמנה מאוד שוקלת 108 וזה הרבה אני באמצע מלחמה אין סופית .. 😭 רוצה לחיות כמו צעירה יפה ללבוש שמלות ולמצוא חבר ובן זוג אף אחד אוהב שמנה כמוני אני עייפת מאוד עד מתי המצב הזה השמנת יתר מחלה קשה מה הפתרון ? תעזור לי אפילו הפתרון הסופי הניתוחי לא עזר! הלכתי לדאיטנית כמה פעמים עוד פעם תעזור לי בבקשה מה לעושות ולמי לפנות ?

שלום רב, אכן מדובר במלחמה יום יומית, לפי נתונייך, את יורדת המון במשקל, חשוב להקפיד על מעקב דיאטן ורופא על מנת לנטר את המצב. כמו כן, לא לשכוח את ההנחיות שקיבלת לאחר הניתוח לגבי האוכל והשתייה. בברכה, ד"ר רז הגואל

06/09/2017 | 16:22 | מאת: רואא

תודה רבה על המענה המהיר 😊

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח