בדיקות דם במצב של השמנת יתר חמורה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

29/08/2017 | 11:34 | מאת: נילי

שלום רב, בן זוגי סובל מהשמנת יתר חמורה (ומשאננות יתר חמורה בנוגע לעניין). אנחנו מעוניינם לקבוע תור לרופא משפחה על מנת לבצע בדיקות דם. הייתי שמחה לדעת אילו בדיקות דם מלבד כימיה כדאי לבצע על מנת: 1. לבדוק גורמים הורמונליים להשמנה 2. לבדוק את המצב הבריאותי תודה רבה!

שלום נילי, מומלץ לבצע בדיקת כימיה מלאה כולל פרולקטין ותפקודי בלוטת התריס. בהצלחה ד"ר רז הגואל

29/08/2017 | 11:46 | מאת: נילי

תודה על המענה המהיר! אשמח לדעת על הקשר בין פרולקטין להשמנת יתר. תודה!

שלום נילי, הוא אינו חד משמעי אך: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9666865?dopt=Abstract בברכה, ד"ר רז הגואל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח