רוקח פורטה מוצר הרזיה חזק מדי לדעתי

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

21/03/2007 | 08:10 | מאת: דר' לונטל

כמות הסיבים התזונתיים בו גדולה מ-70% ולא פלא שהוא ממלא כ80% מהקיבה למשך כל היום. מוצר הרזיה חזק שכזה מן הראוי שיהיה בפיקוח. 18 מתוך 22 מטופלים שננתי להם שימוש במוצר הגיבו בירידה במשקל. אם זאת, מומלצת השגחה

30/03/2007 | 08:08 | מאת: דר' קליין

רוקח פורטה הינו מוצר הרזיה חזק ביותר ודורש לפעמים ליווי מקצועי וקריאה נוספת ומעמיקה של הוראות השימוש. 22 מתוך 27 מטופלים מדווחים על שובע רגוע במהלך היום ויש כאלו שצריכים מנת חיזוק נוספת אחה"צ בכדי להמשיך ולשמור על השובע וחוסר הרצון לנשנש שנובע מהמרכיב Beta-Glucan חוסר שתייה מספקת, לדוגמא, יכול לגרום לתופעה של רצון לאכול ואף לגרום לכאב ראש. אם שותים ברמה מספקת וגבוהה אזי רוקח פורטה עושה עבודה מצויינת של מילוי 80% מהקיבה לאורך כמעט כל היום!

31/01/2008 | 21:51 | מאת: ענבל

שלום, שמעתי על מוצר ההרזיה הזה, וברצוני לשאול , כעת אני מניקה אומנם בשלבי סיום אך האם קיימת השלכה כלשהי על היונק(כמעט בן שנה וחצי). האם ישנן רמות מסוימות מבין המוצרים, ובאיזו דרגה רצוי להתחיל? ענבל

02/12/2008 | 21:06 | מאת: תזונאית - רחל

לאחר כמעט שלוש שנים של למעלה מ-90 משתמשים אני יכולה לסכם כי רוקח פורטה הוא כנראה תכשיר ההרזיה היעיל ביותר שאני מכירה ב-9 שנותי במקצוע. התכשיר הזה כמעט תמיד עובד כי הוא פועל באופן פיזי ולא כימי. זה כמו ספוג שנכנס לקיבה, סופח נוזלים ומתקשה במשקל קל..... לאחר הלקיחה בבוקר הקיבה מלאה ומורגש שובע לכל היום. מדהים ופשוט. לא מתאים לרגישים לשעורה וגם לפעמים יש רגישות בימים הראשונים לכמות הסיבים הגבוה בתכשיר רחל

08/05/2018 | 18:35 | מאת: יוסי

נדמ

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח