אקומפליה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

03/02/2007 | 21:37 | מאת: שמנמנה

כבר זמן רב מדובר על הכנסת כדור האקומפליה , לסל התרופות, כדור המביא איתו הרבה אור לאנשים הסובלים מהשמנת יתר. מתי יהיה אפשר לרכוש את התרופה בבתי המרקחת? תודה

10/02/2007 | 19:23 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום רב, אקומפליה הגיעה לארץ במסגרת מחקרים קליניים בלבד. ניתן לברר בבי"ח וולפסון במרפאת הסוכרת הצטרפות למחקר. ניתן לקרוא על התרופה בכתבה: כל מה שרצית לדעת על אקומפליה בלינק הבא: http://www.hashmana.co.il/inner_page_3.asp?channelID=5&articleID=386

22/09/2007 | 10:36 | מאת: ברכה

שלום! האם רעד בבהונות הידיים עלול להיות מהאקומפליה? והאם הרגשת רעד פנימי יכול להיות גם כן מהכדור? אני לוקחת אותו כחודשיים וחצי וירדתי עד כה 2.50 ק"ג ובהיקף המותניים 5 ס"מ אודה על תשובתכם

09/07/2008 | 09:28 | מאת: ברכה

שלום הנני חולת סוכרת מטופלת באינסולין. לוקחת את האקומפליה כ-8 חודשים ועד כה ירדתי כ-7.5 ק"ג וכ-5 ס"מ בהיקף המותניים. באחת ההפסקות שעשיתי עליתי כ-1.5 קג שאינני מצליחה להורידם על אף שלא עשיתי שום הבדל בהרגלי האכילה והפעילות שלי. חזרתי לקחת את הכדור ועכשיו לאחר חודש וחצי אין עדיין סימנים לירידה. מה הסיבה לכך. האם יש טעם להמשיךהאם יש הגבלת זמן ללקיחת הכדור והאם יש אפשרות לקבלו בקופ"ח כללית בהנחה (מחירו -.520 ש"ח מודה לכם על תשובתכם

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח