לד`ר אסנת רזיאל שלום

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

08/04/2006 | 00:24 | מאת: אורי

שמי אורי אני בן 16 וחצי אחרי ניתוח טבעת אמריקאית של 4/4וחציCC והטבעת מנופחת כבר 3.2 ואני לא מרגיש ממש הגבלה פה ושם נתקע האוכל אני שותה זה עובר אבל לא מרגיש ממש ירדתי בין 35 ל40 קילו (אני לא יודע בידיוק) ויש לציין שאני שנה אחרי הניתוח (ב17/4/2006)בעקבות זה שאני לא מרגיש כל כך הגבלה ואני מתחיל לאכול ממתקים וכל זה ואני מרגיש שאני מתחיל להשמין מה אני צריך לעשות? קבעתי תור לניפוח הטבעת ב26לחודש האם זה יעזור? אני מפחד להגיע ל4/4 וחציCC והעבעת כבר לא תשפיע עליי!!! אשמח אם תעזרי לי בנושא בהקדם האפשרי תודה נ.ב:נותחתי על ידי ד`ר לנדאו בבית חולים וולפסון

08/04/2006 | 09:36 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לאורי שלום הירידה שלך במשקל יפה מאוד (רק שכחת לציין את משקלך) ציינת שהתחלת לאכול ממתקים ואתה משמין, ניפוח הטבעת אינו יעיל "נגד ממתקים" שוקולד ושאר דברי מתיקה עוברים גם דרך מעבר צר מאוד. אני מציעה לך לחזור לאכול ארוחות שמורכבות ממזון מוצק, וכך תוכל להרגיש את הרגשת שובע, תוכל לקבוע פגישה איתי להרכבת תפריט במלב"י או במרפאה לאחר קיצור קיבה בוולפסון, אל תתמהמה בהצלחה מירית

08/04/2006 | 21:48 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אורי,כל הכבוד על הירידה המשמעותית במשקל. זהו הישג אדיר. לפעמים ניפוח של עוד 0.2 סמ"ק עושה את ההבדל, כך שנהגת נכון כשקבעת תור לניפוח. אני מאחלת לך שתחזור תחושת השובע ושתמשיך להתמיד בהרגלי התזונה הנכונים. פגישת חיזוק עם הדיאטנית תחזירך לתלם.נצל את החופש לפעילות ספורטיבית: הליכה, שחיה, חג שמח ובהצלחה.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח