השמנת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

28/01/2007 | 18:00 | מאת: א

אני אם ל-5. גובהי 1.57 ומשקלי 78 ק"ג. לפני כשנה הורדתי כ-19 ק"ג בדיאטת מרפאת ד"ר חרמון, וכמובן שהעליתי אותם בחזרה. לא מצליחה להוריד במשקל. אני מאוד מתוסכלת מכך. כיצד ניתן לעזור לי? האם ישנו תפריט כלשהו שאינו גורם להרעבה עצמית ויכול לסייע לי?

29/01/2007 | 14:16 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום רב, לפי חישוב ה BMI שלך 31.6, כך שאת סובלת מהשמנת יתר. תוכלי לקרוא על מדד מסת הגוף בלינק הבא: http://www.hashmana.co.il/inner_page_3.asp?channelID=1&articleID=109 הטיפול המומלץ הינו שילוב של שינוי הרגלי האכילה, תוך מעקב דיאטנית ופעילות גופנית של 1/2 שעה לפחות מידי יום. במלבי - מרכז לטיפול בהשמנת יתר הממוקם בבי"ח אסותא ת"א, מופעלת תוכנית של מספר מפגשים עם דיאטנית ופסיכולוגית המקנים לך את הרגלי אכילה בריאים לכל החיים. תוכלי לקרוא על התוכנית בלינק הב: http://www.hashmana.co.il/inner_page_3.asp?channelID=4&articleID=421 לבירור פרטים אנא צרי קשר עם טלי - מנהלת קשרי לקוחות של מלבי בטלפון 035228088. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח