מחשבות.....

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/04/2006 | 13:59 | מאת: אני...

אני מטר 70 ושוקלת 57 כולם אומרים שיש לי גוף יפה ובגדים יושבים עלי טוב אבל עדיין אני תמיד חושבת שאני שמנה ושהגוף שלי נראה רע.. אני אפילו מקיאה לפעמים כשאני חושבת שאכלתי יותר מדי.. מה אפשר לעשות?.......

09/04/2006 | 08:55 | מאת: מאיה פרנקל

מהנתונים שציינת נראה כי משקלך תקין ונמצא אפילו בטווח הנמוך של הנורמה. כלומר, אינך סובלת כלל מבעיה של השמנה ועם זאת את חשה במצוקה סביב ממדי גופך. נראה כי מצוקה זו קשורה לקשיים רגשיים שאת חווה, המעוררים אצלך תחושת תסכול אשר עולה מדבריך. אני ממליצה לך לפנות להתייעצות ראשונית אצל פסיכולוג ולבחון אפשרות של התחלת טיפול בנושאים שמטרידים אותך.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח